6 april 2007

Uppdatering

Ja, förändring, min vän. Det kanske är just vad som behövs. En ganska stor förändring.

Ibland har jag så mycket i huvudet att jag inte ritkigt tänker på vad jag gör. Till exempel: Jag kör i bilen efter en gata inne i stan, ska svänga vänster. I korsningen till höger väntar en körskolebil på att få svänga ut. Det blir fritt (förutom till höger) och jag svänger. Då pekar körskoleläraren på mig och ser ut att säga "Den där bilen följde inte reglerna, hon skulle ha släppt fram dig." Jag = ett dåligt exempel. Observera att detta inte är första, eller enda, gången som jag missat högerregeln. Den regeln vill mig bara inte väl.

Glad är jag efter att ha fått min deklaration. Jag trodde verkligen att jag skulle få betala, och inte lite heller. Men istället får jag tillbaka en välförtjänt summa pengar. Tjaa-tjing!

Påsken är här och jag har inte pyntat. Måste man göra det? Kanske ska gå och köpa ett litet påskägg som jag kan nalla ifrån resten av helgen?

Förresten; uppdatering gällande mina försök att börja träna: Jag har inte lyckats än. Jag tänkte börja i veckan, men det blev uppenbarligen inte så. Men skyll inte på mig, jag hade verkligen planerat att träna igår, men på grund av påsktider fanns det inget pass efter att jag hade slutat jobba. Och det var inte ens så att jag visste om det undermedvetet.