19 maj 2007

Konstigt

Det börjar närma sig. Sommaren är snart här. Jag flyttar om två veckor. Det är inte länge kvar tills jag slutar på mitt jobb.
Det känns ändå bra med förändring, även fast allt kommer på samma gång. Förhoppningsvis väntar en bra sommar, men egentligen har jag ingen aning om vad jag gör om en månad. En konstig känsla. Men det återstår bara att vänta och se.

13 maj 2007

Eurovision på O'learys

En helkväll på O'learys med trevligt sällskap, mycket bättre kunde det inte bli. Kvällen startade hemma hos Carro där vi såg på hockey och åt chips. Allt som saknades var ölen, men med mina Cube i handen hade jag ingenting att klaga över.
Vidare mot O'learys och en välförtjänt middag, riktigt gott! Eurovision Song Contest visades, och från "det bästa bordet" såg vi i stort sett varje storbildstv som fanns i lokalen. Stämningen var på topp när The Ark framförde sitt bidrag, men vi konstaterade snabbt att det troligtvis inte skulle bli bättre än så. Rätt hade vi när Sverige hamnade på plats 18 och De-med-flest-grannländer fick mest poäng. Typiskt, tänkte vi, blåste våra serpentiner i alla fall och köpte några fler öl.
Plötsligt tog kvällen slut, och jag var förvånad att det var dags att åka hem innan jag hade blivit less/fått ont i magen. Vi köpte varsitt skrov på Max som jag och Namita sedan kalasade på medan Malin sussade sött i sin säng. Vägen till att få en "äkta feeling" när man äter takeaway är att hälla ut stripsen, salta dem och röra om. Allt detta direkt på bordet. Denna nya kunskap har jag inhämtat från Namita, herself.
Helt klart en lyckad kväll, trots att O'learys är mer överbefolkat än fjolvintern själv, som vissa skulle ha kallat det.