2 juni 2007

Nyinflyttad

Första juni var den stora flyttdagen. I varje port på Ålidhem släpade folk på lådor och möbler, in i nya lägenheter och ut ur gamla. Även jag hakade på trenden och flyttade tre kvarter bort. Fort gick det tills jag hade installerat mig i den nya lägenheten, trots mina dåliga förmågor när det gäller uppackning av lådor. Jag trivs redan jättebra här. Lägenheten är fin och mysig, alldeles perfekt för mig att bo i. Sängen är så stor att jag imorse inte tyckte mig kunna se andra änden av den när jag öppnade mina sömndruckna ögon. Synd att lägenheten inte är min, och synd att vi måste separeras från varandra om tre månader.
Första juni kom alltså tillslut, tiden lyckades röra sig ända dit. Ett tag trodde jag att den inte skulle göra det. Men nu väntar nya tider och ett nytt liv.
Det är bara att hålla tummarna för det bästa.

29 maj 2007

Ny människa

Pigg.
För första gången på länge är jag faktiskt pigg. Vanligtvis brukar jag sällan sova mer än sju timmar per natt, inte ens på helgerna. Inatt har jag sovit och sovit och sovit. Resultatet blev en helt ny människa, en helt ny jag. Kanske borde ha insett tidigare att energin kommer från en natt med god sömn. Dock har jag inte haft tid för det förut.
Men Nu.
Nu ska jag sluta att jämt vara trött, jag ska bli pigg igen.