24 mars 2007

Värd kväll.

Lainen och Karl mot världen.
Igår skulle det bli en utekväll på stället som får en 20-åring att känna sig gammal (eller ska man säga mogen?); X3M. Men vad gör man när vissa är för unga för andra ställen?
Efter att ha blandat några goda drinkar och sett på Sällskapsresan begav vi oss ner till stan med taxi. Taxichauffören var under ständig attack av Karl. Killen hade ju ord-diarré!
Väntat nog var det värdelöst på X3M. Vi traskade runt med varsin drink ett tag, men insåg att kvällen inte skulle leda någonstans. Därför köpte vi varsin hamburgare och tog en taxi tillbaka till mig. Ännu en gång var taxichauffören under ständig attack av Karl.
Efter några drinkar är burgare det enda rätta. Vi slukade dessa och somnade på soffan.

Men ikväll är man på hugget igen, inflyttningsfest på Matematikgränd.
yey.

22 mars 2007

Doktor Gunnar

Har äntligen varit hos doktorn idag.
Doktor Gunnar.
Heter inte alla doktorer så?
Jag trodde att han skulle vara ganska gammal och se lagomt vis ut, nästan som min förra doktor. Istället visade han sig vara lite yngre än vad jag trott och en aning ..flummig? Dessutom forstod jag inte skillnaden på när hans frågor var retoriska och riktade som en faktiskt fråga till mig som patient. Jag blev nästan nervös där jag satt i en stol inne på hans lilla doktorskontor.
Efter besöket hade jag självklart inte blivit så mycket klokare på vad bråket i min mage gäller. Kanske har en sjukdom som det inte finns några mediciner mot och som inte går att bota. Tack så mycket, Doktor Gunnar.

19 mars 2007

?

Varför ska det vara så svårt att bara göra det man vill?

Stiga upp 04.30 på morgonen. Åka till andra sidan av stan i femtio minuter. Räkna in bussbyte med en kvarts väntan. Jobb i åtta timmar; damm i näsan och över alla mina nytvättade kläder, nere i någon källare med tanter som kommer och gnäller stup i ett. Åka tillbaka till min sida av stan i femtio minuter. Hemma och orkar ingenting. En kort kväll som slutar klockan nio. Hur värt är det här?

Anyway, imorgon har jag sovmorgon till klockan fem och jag funderar på att försöka hitta på nåt spännande muffinsrecept ikväll.